Amerikkalainen leffatähti: ”Rakastan Apocalypticaa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloista löytyy tuhansittain nousevia kykyjä, jotka yrittävät saada jalkaa viihdemaailman oven väliin. Yksi heistä on varsin lupaavalta vaikuttava 21-vuotias losangelesilainen malli-näyttelijä Georgia Visser, joka on nähty tähän mennessä useissa elokuvissa ja vielä useammissa musiikkivideoissa.

Viihdelehti Staran Chaos Tube -blogi haastatteli Georgiaa, joka kertoi kuulumistensa lisäksi avoimesti elämästään ja tulevaisuuden suunnitelmistaan. Unsolved Suburbia, Luna Park ja The Children of God -elokuvissa näytellyt Georgia Visser kertoi samalla uransa tähän mennessä parhaista hetkistä, joihin lukeutuu myös mukanaolo Taio Cruzin musiikkivideolla.

Tänä vuonna Visser nähdään elokuvassa Blood Line. Vapaa-ajallaan spinning-ohjaajana toimiva räväkkä Georgia Visser soittaa vapaa-ajallaan selloa, joten Chaos Tube tiedusteli häneltä suomalaisesta musiikista.

– Rakastan Apocalypticaa! He ovat aivan mielettömiä!!!! En taida tuntea muita suomalaisia, paitsi tietysti Jean Sibeliuksen. Olen soittanut monia hänen töitään orkesterissa ja rakastan niitä, Georgia Visser hehkutti.

Katso koko haastattelu kuvineen tästä.