Jennifer Metcalfe loukkaantui vakavasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna julkkismaailmassa teki kansainvälisen läpimurtonsa brittiläinen Dancing on Ice -kilpailun ja Hollyoaks-sarjan tähti Jennifer Metcalfe. Hänet noteerattiin viihdelehdissä myös Yhdysvalloissa. Nyt Metcalfe on joutunut rajuun onnettomuuteen.

Onnettomuus tapahtui Dancing on Ice -realitykilpailun harjoituksissa, jossa luistimen terä osui hänen jalkaansa vakavin seurauksin. The Sun -lehden saamien tietojen mukaan luistin leikkasi irti palasen kaunottaren jalasta. Onnettomuushetkellä Jennifer oli harjoittelemassa takaperin luistelemista Sheppertonin studioalueella. Verenvuoto oli massiivinen, ja televisiotähti kiidätettiin nopeasti sairaalaan.

– Kaikki tapahtui niin nopeasti, että Jennifer ei oikeastaan edes tiennyt mitä oli tapahtunut. Hän sai luistimensa jalkaansa kun hän katsoi alas. Sitten yhtäkkiä verta oli joka puolella. Hänellä oli kovia kipuja, silminnäkijä kertoi lehdelle.

27-vuotias englantilainen Jennifer Metcalfe on malli ja näyttelijä, joka on tähdittänyt huippusuosittua Hollyoaks-saippuasarjaa vuodesta 2006 saakka. 12-vuotiaasta saakka näytellyt Metcalfe on parhaillaan tekemässä läpimurtoa julkkismaailmassa myös kansainvälisesti. Seksikkäimmäksi saippuasarjan tähdeksi Britanniassa vuosina 2007 ja 2008 valittu Jennifer oli ennen Hollyoaksia mukana muiden muassa My Parents Are Aliens, Where The Heart Is ja At Home with the Braithwaites -sarjoissa. Kaunotar nähdään myös tuoreessa brittiläisessä Dancing on Ice –televisiosarjassa. Äskettäin Jennifer esitteli rasvaimunsa tuloksia alastonkuvissa.