Jessie J : Price Tag

Singlet · Stara.fi

Britanniasta on viime aikoina tullut muutamia mielenkiintoisia poptulokkaita, joista yksi on Jessie J. Hänen singlensä soivat siellä suunnalla tiuhaan radioaalloilla, ja Do It Like A Dude -musiikkivideo on katsottu YouTubessa jo yli miljoona kertaa.

Nyt Jessie J:n Price Tag -single julkaistaan myös Suomessa. Kappale on kesäinen midtempo-rallatus Alexian ja monien muiden euroartistien tyylejä kierrättäen. Biitti on otettu todennäköisesti suoraan rumpukoneen preseteistä, mutta tässä tapauksessa se toimii kaikesta huolimatta varsin hyvin.

Soundipuolella mennään niin ikään siitä missä aita on matalin, mutta samalla liiallisen kikkailun unohtaminen jättää hyvin tilaa Jessien lauluäänelle. Se onkin mukavan käheä ja karismaattinen. Kappaleen koukku löytyy kertosäkeen tarttuvasta ja erittäin yksinkertaisesta melodiasta, jossa on hieman uusiakin ajatuksia mukana. Kokonaisuudessaan Price Tag on kelpo ralli ensi kesän tanssilattioille, vaikka se ei mitään mullistavaa tarjoakaan.

Pisteet 3/5