Huh, Playboy-kaunotar vaihtoi miestä lennosta – pokasi televisiotähden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Cheryl Cole antoi viime vuonna kenkää aviomiehelleen Ashley Colelle, joka on maineikas brittiläinen jalkapallotähti. Joulukuussa Ashley ja Playboy-lehdestä tuttu amerikkalainen realitytähti Kayla Collins ryhtyivät seurustelemaan.

Suhde päättyi viime viikolla, kun pari riitaantui hiphop-tähden bileissä. Kayla ei kovin pitkään murehtinut eroa, vaan löysi kainaloonsa heti uuden komistuksen. Nyt mallikaunotar on kuvattu viettämässä romanttista iltaa yhdessä brittiläisen televisiotähti Mark Wrightin seurassa. Kayla oli Markin seuralainen miehen 24-vuotissynttäreillä.

Mark ja Kayla saapuivat yhdessä Essexissä sijaitsevaan Deuces-pubiin, jossa synttärijuhlat järjestettiin. Bileet olivat ilmeisen kosteat, sillä seuraavana aamuna Collins valitteli oloaan Twitter-blogissaan ja kertoi että hänestä tuntuu kuin olisi jäänyt bussin alle.

Brittiläisen I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here! -realitysarjassa äskettäin nähty 23-vuotias Collins tarjoili katsojille silmänruokaa viidakossa lähinnä uima-asussa ja bikineissä. Samalla hän kertoi huomanneensa, että hänen jo valmiiksi muhkea rintavarustus olisi kasvanut viidakossa entisestään. Collins valittiin Playboy-lehden kuukauden Playmateksi elokuussa 2008.