Ketuttaako lumentulo? Katso kuinka hyödyt tästä kaikesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on tänä vuonna satanut ennätysmäisen paljon lunta, ja esimerkiksi Helsingissä on viimeksi ollut yhtä paljon lunta sota-aikaan 40-luvulla. Totuttua lumisemmissa tunnelmissa eletään parhaillaan Suomen lisäksi kuitenkin myös muualla pohjoisella pallonpuoliskolla.

Sankasta lumentulosta on kärsitty sekä Keski-Euroopassa ja Britanniassa kuin Yhdysvalloissa ja Kanadassakin. Talvinen keli aiheuttaa monille päänvaivaa, ongelmia ja kuluja, mutta samalla siitä voi olla myös jotain hyötyäkin. Nyt tällaiset positiiviset puolet on listattu, kun amerikkalainen Uncoached-julkaisu kertoo lumentulon positiiviset puolet.

Viihdelehden mukaan erityisesti kotitalouksien lumityöt tarjoavat oivallisen tilaisuuden helppoon, terveelliseen ja edulliseen hyötyliikuntaan. Mikäli ulkona raivoaa lumimyrsky, on se tilaisuus viettää enemmän aikaa yhdessä perheen kanssa. Seuraavana aamuna ulkona on joka tapauksessa varsin kuvaukselliset maisemat. Lumentulon hyödyiksi lasketaan myös korvaamaton ilo lasten lumileikeistä sekä tilaisuus nauttia kuumaa kaakaota vaikka joka päivä.