Nicki Minaj paljasti synkän lapsuutensa: ”Kamalaa aikaa”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Huippusuosioon nopeasti noussut naispuolinen trinidadilainen hiphop-tähti Nicki Minaj on menestynyt musiikillisesti hyvin, mutta myös hänen ulkonäkönsä on noteerattu laajasti. Nyt hän on paljastanut asioita lapsuudestaan.

Nicki Minaj on kovapäinen nuori nainen. Kaunotar paljasti nyt The Sun -lehdelle kasvaneensa keskellä väkivaltaa. Laulajattaren isä oli alkoholisti, joka pahoinpiteli Minajin äitiä toistuvasti.

– Lapsuuteni ja teinivuoteni olivat kamalaa aikaa. Elin ne pelossa, sillä pelkäsin äidin kuolevan toistuvien pahoinpitelyiden takia. Päätin ettei minulle tulisi käymään samoin, joten aloin pitämään kaikkia miehiä pahoina. Minusta tuli kova, vaikka olen samalla myös herkkä ihminen. En ole avuton, sillä ajan minua huonosti kohtelevan miehen heti ulos elämästäni, Nicki Minaj kertoi The Sun -lehdelle.

Viimeksi Nicki Minaj oli otsikoissa, kun maailman tunnetuimpiin televisiojuontajiin lukeutuva Regis Philbin haastatteli häntä aamuohjelmassaan. Samalla hän kouri Nickin takapuolta. Tämän jälkeen Philbin erosi, ja syyksi erolle epäillään kyseistä haastattelua ja sen ohessa tapahtunutta lähentelyä.

26-vuotias Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja on hiljalleen tekemässä läpimurtoaan. Hänen esikoislevynsä Pink Friday julkaistiin 19. marraskuuta 2010, mutta jo pari vuotta aiemmin hän voitti Vuoden naisartisti -palkinnon Underground Music Awardseissa.