Tässäkö Suomen kaksimielisin logo?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme muutaman kerran esitelleet yhtiöiden logoja ja liikemerkkejä, joilla on esimerkiksi ollut jonkinlainen hauska kaksoismerkitys. Usein tällaiset merkitykset tulevat mieleen vasta hetken tarkastelun jälkeen. Nyt samaan joukkoon saadaan myös kotimainen logo.

Kyseessä on nimittäin Iitin Musiikkijuhlat -tapahtuman logo, josta ei ole kovin vaikea löytää useeampiakin kaksoismerkityksiä. Monet ovat nimittäin pikaisen vilkaisun jälkeen luulleet, että ilmeisesti nuottiviivastoa kuvaava pystyraita muistuttaa kovasti s-kirjainta. Se liitettynä tapahtumapaikkaan tuo jo ensimmäisen kaksoismerkityksen.

Iitin Musiikkijuhlat

Lisää on kuitenkin tulossa, sillä edellä mainitun merkityksen jälkeen voidaan ryhtyä tarkastelemaan ”nuottiviivastosta” kasvavaa oksaa tai lehteä. Se nimittäin muistuttaa niin ikään jotain mitä sen tuskin on ajateltu muistuttavan. Näillä perusteilla toimitus voisi ehdottaa musiikkijuhlien logoa jopa Suomen kaksimielisimmäksi.