Kauneimmat tenniskaunottaret hurmaavat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miehet vaikuttavat seuraavan hieman naisia enemmän erilaisia urheiluohjelmia. Monien miestenkin mielestä esimerkiksi tenniksen katsominen televisiosta ei kuitenkaan ole välttämättä niitä kaikkein vauhdikkaimpia seurattavia. Siitä huolimatta laji kiinnostaa kovasti.

Nyt on mahdollisesti löytynyt syy siihen, että erityisesti naisten tennis vetää puoleensa miehiä. Lajin parissa on toki jo vuosien ajan pyörinyt toinen toistaan näyttävämpiä pelaajakaunottaria,  kun esimerkiksi Anna Kournikova ja Williamsin siskokset ovat näyttäneet osaamistaan pienenpienissä peliasuissaan.

Nyt amerikkalainen verkkosivusto on koonnut kuvagallerian, jossa on mukana myös hieman tuntemattomampia espanjalaisia tenniskaunottaria paljastavissa pelivaatteissa. Kukaties joku heistä on jo lähitulevaisuudessa viihdelehdissä seurattu ja paparazzien jahtaama julkkiskaunotar.