Uimapukumalleista tuli leffatähtiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin bikineihin ja uimapukuihin keskittyvä julkaisu, Sports Illustrated -lehden uimapukunumero, esitteli viime vuoden numerossa uuden huippumallin. Kannessa sai nimittäin tuolloin kunnian poseerata uusi mallitähti Brooklyn Decker, joka nousi kertaheitolla tähdeksi.

Äskettäin kaunotar nähtiin poseeraamassa alastomana Esquire-lehden helmikuun numeron kannessa. Hänen intiimit paikkansa oli kuitenkin peitettu lakanalla. Sittemmin Brooklyn kiinnitettiin näyttelemään Just Go With It -elokuvaan yhdessä Adam Sandlerin kanssa ja hänestä tuli nopeasti seurattu Hollywood-julkkis.

Brooklyn ei ole kuitenkaan ainoa uimapukumalli, josta on tullut elokuvatähti. Nyt heitä on listannut – kuvien kanssa tietenkin – Sports Illustrated -lehti. Decker sijoittui listalla ykköseksi, ja hänen jälkeensä tulevat muiden muassa Elle Macpherson, Beyonce Knowles, Molly Sims ja Christie Brinkley.

23-vuotias amerikkalainen vaaleaverikkö Brooklyn Decker on ennen Sports Illustrated -kansikuvaansa näytellyt muutamissa televisiosarjoissa ja nyt myös Just Go With It -elokuvassa valkokankaalla. Hän on vieraillut muiden muassa Ruma Betty, Chuck ja Roal Pains -sarjoissa. Victoria’s Secret -mallinakin toimiva Decker on naimisissa tennistähti Andy Roddickin kanssa.