Videohaastattelussa Veijarit-leffan Mikko Leppilampi, Antti Luusuaniemi ja Lauri Nurkse – osa 2

StaraTV Viihde · Stara.fi

Kotimainen Veijarit-elokuva sai ensi-iltansa joulupäivänä 25. joulukuuta ja on sittemmin saanut runsaasti katsojia. Elokuvan päätähdet Mikko Leppilampi ja Antti Luusuaniemi sekä ohjaaja Lauri Nurkse kertoivat viihdelehti Staralle kuulumisiaan ja valottivat leffaprojektin taustoja.

Tämä on toinen osa kaksiosaisesta haastattelusta. Siinä leffatähdet ja ohjaaja kertovat miten ulkoisesti varsin kevyeen elokuvaan kätkeytyy myös syvempi ja vakavampi sanoma ystävyydestä ja rakkaudesta. Pelkkää äijäilyä ja remeltämistä elokuva ei nimittäin ole.

Lisäksi miehet paljastavat kuinka paljon elokuvan hauskasta dialogista on loppujen lopuksi improvisaatiota ja muistelevat leffan hauskimpia kohtauksia.