Amy Winehouse huonossa kunnossa – kiidätettiin sairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Amy Winehouse pääsi viime talvena eroon vakavista päihdeongelmistaan muutettuaan yli puoleksi vuodeksi Karibialle. Viime kesänä päihdekierre sai kuitenkin vielä jatkoa. Nyt hänen tilansa on jälleen heikentynyt, sillä laulaja on kiidätetty sairaalaan.

Viime viikot Etelä-Amerikassa keikkaillut laulajatähti on palannut Lontooseen, mutta joutunut siellä sairaalahoitoon. Ongelman tarkempaa syytä ei ole vielä tiedossa. Alustavien tietojen mukaan hän on sairastunut kiertueellaan saamaan tautiin. Tiedottajan mukaan kyse on todennäköisesti virustaudista.

Amy Winehouse nähtiin taannoin Santa Teresa -hotellin uima-altaalla farkkushortseissa ja bikinin yläosassa. Huomio kiinnittyi suuriin mustelmiin naisen oikeassa reidessä. Winehouse ei itse välittänyt ruhjevammoistaan, sillä hän keskittyi keskustelemaan henkivartijoidensa kanssa.