Poets of the Fall juhlistaa ensimmäistä kokoelmaansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poets of the Fall -yhtyeen odotettu hittikokoelma Alchemy Vol. 1 julkaistaan Suomessa 16. maaliskuuta. Muualla Euroopassa kaikki yhtyeen videot sisältävä kokoelma julkaistaan myöhemmin kevään aikana.

Yhtye juhlistaa uransa ensimmäisen kokoelman julkaisua kevään ainoalla Suomen keikalla Tavastia-klubilla perjantaina 18. maaliskuuta. Huhtikuussa Poets of the Fall suuntaa kiertueensa jälleen ulkomaille, tällä kertaa muiden muassa Venäjälle ja Ukrainaan. Lisäksi yhtye tekee kesällä festivaalikeikkoja myös Suomessa.

Poets of the Fall jatkaa menestyksekkäällä tiellään myös pelimusiikin maailmassa säveltämällä soundtrackin Recoil Gamesin tulevaan PlayStation 3 -peliin. Lisäksi Alchemy Vol. 1 -kokoelmalta helmikuun alussa singlenä lohkaistava uusi kappale Can You Hear Me kuullaan pelitalo Remedyn klassikkopeli Death Rallyn uudelleenjulkaisussa. Supersuosittuun Rock Band -peliin on nyt tullut saataville yhtyeen debyyttialbumin Signs of Lifen aloitusraita Lift. Biisi on aluksi haettavissa XBox360:lle, PS3-versio tulee mahdollisesti myöhemmin.

Poets of the Fall perustettiin vuonna 2003. Yhtye on julkaissut tähän mennessä neljä studioalbumia, joista jokainen on mennyt suoraan albumilistan ykköseksi ja ylittänyt kulta- tai platinarajan. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Late Goodbye, Lift, Carnival of Rust ja Dreaming Wide Awake.