Lindsay Lohania syytetään koruvarkaudesta – vankilareissu lähestyy

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja-näyttelijä Lindsay Lohan on ollut viime vuosina vakavissa vaikeuksissa niin työnsä kuin siviilielämänsäkin saralla. Pari kertaa vankilassakin istunut tähti pääsi kuukausi sitten oikeuden määräämästä pakkohoidosta.

Lindsay oli vaarassa joutua heti takaisin vankilaan, kun hänen epäiltiin pahoinpidelleen hoitolaitoksen työntekijän. Nyt Lohan on jälleen uuden kohun keskiössä, kun hänen epäillään varastaneen arvokkaan kaulakorun. Viime vuonna häntä epäiltiin arvokkaan turkin varastamisesta New Yorkilaisesta yökerhosta, ja paparazzikuvista hänen varkautensa vahvistui. Sittemmin Lohan palautti turkin omistajalleen.

Nyt Los Angelesin poliisi on saanut kotietsintäluvan, jolla poliisit yrittävät paikallistaa Lohanin kotoa 2.500 dollarin arvoisen kaulakourun. Erään koruliikkeen omistaja teki rikosilmoituksen, kun hän epäili Lindsayn vieneen korun sen testaamisen yhteydessä. Mikäli Lohan todetaan syylliseksi varkauteen, joutuu hän takaisin vankilaan.