Tässä ovat maailman halutuimmat naiset vuonna 2011

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuodenvaihteen aikoihin viihdemaailmassa tehtiin ja julkistettiin kymmenittän erilaisia listauksia myös seksikkäistä, kuumista ja kauniista naisista. Maailman seksikkäintä naista etsitäänkin lukuisissa äänestyksissä, joissa on usein myös eri tulokset. Yksi merkittävimmistä on kuitenkin AskMen-julkaisun listaus.

Nyt julkaisu on listannut vuoden 2011 maailman haluttavimmat naiset. Listaus tarjoili tällä kertaa todellisen yllätystuloksen, sillä kärkipää meni kokonaan uusiksi. Kolmesta kestosuosikista kaksi, Cheryl Cole ja Scarlett Johansson, pysyivät vain hädin tuskin kymmenen kärjessä, kun kolmas heistä, Megan Fox, ei yltänyt kärkijoukkoon lainkaan vaan romahti 49. sijalle saakka. Myös Jessica Alba joutui tyytymään 13. sijaan.

1. Blake Lively2. Mila Kunis3. Sofia Vergara4. Selita Ebanks5. Miranda Kerr6. Cheryl Cole7. Scarlett Johansson8. Katy Perry9. Anne Hathaway10. Jessica Pare

Maailman haluttavimmaksi rankattiin suositun Gossip Girl -televisiosarjan naistähti Blake Lively. Taannoin The Private Lives Of Pippa Lee -elokuvassa nakuillut 23-vuotias televisiotähti on nykyisin seurattu julkkiskaunotar valittiin äskettäin Vogue-lehden äänestyksessä myös maailman parhaiten pukeutuvaksi naiseksi. Taannoin Lively erosi Gossip Girl -televisiosarjan vastanäyttelijästään Penn Badgleystä kolmen vuoden seurustelun jälkeen.

Tarzanassa, Kaliforniassa, vuonna 1987 syntynyt Blake Lively on nähty elokuvissa Neljä tyttöä ja maagiset farkut sekä Accepted. Varsinainen läpimurto tapahtui kuitenkin vasta Gossip Girl -sarjan myötä. Hän esittää sarjassa Serena van der Woodsenin roolia. Blake on nuorin perheensä viidestä sisaruksesta. Blake Lively kiinnitettiin tammikuussa suosittuun sarjakuvaan perustuvan Green Lantern -elokuvan tähdeksi. Elokuvan on määrä saada ensi-iltansa vuonna 2011.