Sophie Monk ei bikinivartaloaan häpeile

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialaissyntyinen poptähti-näyttelijä Sophie Monk valitteli taannoin lehtihaastattelussa olevansa tyytymätön muodokkaisiin rintoihinsa, vaikka kaunottaren varustus ei kovin massiivinen olekaan. Viime aikoina Sophie on esiintynyt usein asuissa, joiden etumus on ollut vähemmän mairitteleva.

Laulajatähti kertoi taannoin Grazia-lehdessä, ettei aio laihduttaa, koska liian laihat naiset eivät ole hänen mukaansa kauniita. Sittemmin neitokainen on kuitenkin laihtunut selvästi. Nyt Sophie Monk nähdään kuvagalleriassa, johon on ikuistettu yhteensä 40 valokuvaa muiden muassa bikineissä ja niukassa mekossa.

30-vuotias Sophie Monk tuli tunnetuksi kengurumaassa osallistuttuaan sikäläiseen Popstar-kilpailuun. Tämän jälkeen hän oli mukana Bardot-nimisessä popyhtyeessä kunnes siirtyi soolouralle. Hänen esikoisalbuminsa nimi oli Calendar Girl. Viime aikoina malliksi ja näyttelijäksi uraansa laajentanut Sophie Monk seurusteli viime vuoden alussa hetken aikaa juontaja Ryan Seacrestin kanssa. Näyttelijänä Monk on mukana 90210-nuorisosarjassa.