Hittisarjan tähdet joutuivat pyytämään anteeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin viime syksystä saakka esitetty Glee-televisiosarja on saavuttanut maailmalla suuren suosion. Parhaillaan sarjan tähdet ovatkin jalkautuneet fanien joukkoon, sillä he tekevät massiivisen maailmankiertueen. Nyt Glee on kuitenkin joutunut nöyrtymään.

Hittisarjassa on vieraillut lukuisia supertähtiä, ja taannoin myös näyttelijä-laulaja Gwyneth Paltrow nähtiin televisioruuduissa. Tuossa samaisessa jaksossa espanjankielen sijaisopettajaa esittäneen Paltrow’n roolihahmo sivalsi julkkistähti Lindsay Lohania varsin tunnistettavasti. Gwyneth viittasi Loca-nimiseen moniongelmaiseen julkkistähteen. Lohanin Dina-äiti raivostui tyttärensä julkisesta nöyryyttämisestä.

Nyt TMZ-julkaisu uutisoi, että Lindsay Lohan tapasi sarjan tähtiä sunnuntaina Länsi-Hollywoodissa järjestetyissä juhlissa. Tekijätiimi joutuikin pyytämään Lohanilta anteeksi sivallusta. Vieroituksesta kuukausi sitten vapautunut Lindsay Lohan hyväksyi anteeksipyynnön ja lupasi jättää koko asian taakseen.