”Munamies lypsetään loppuun asti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositusta Putous-televisiosarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä Riku Niemisen roolihahmo Munamies on viime viikkoina valloittanut suomalaiset. Tänään Nieminen oli haastattelussa Korkojen kera -keskusteluohjelmassa.

Viime vuonna Putous-ohjelmasta pinnalle noussut roolihahmo Marja Tyrni levytti kaksi albumia ja vietti kesän kiertueella. Haastattelussa Nieminen paljasti, että Munamies on saanut jo useita tarjouksia levytyksistä.

– Ne ovat työn alla ja tarjouksia on tullut. Katotaan nyt mitä tällä saadaan aikaan, Riku Nieminen kertoi.

Niemiseltä tiedusteltiin myös aikooko hän lypsää huippusuositusta roolihahmostaan kaiken irti.

– Kyllä, ihan loppuun asti! Mulla on sellainen teoria, että mä yritän nyt syövyttää tän kaikkien mieleen. Että se niinku menee ohi, koska se ei ole sellainen mun sataprosenttinen intohimo taiteilijana, uskokaa tai älkää. Mun tavoitteena on tehdä uudenlaista taidetta ja etsiä omia väyliä, Nieminen lisäsi.