Shia LaBeouf tappeli faninsa kanssa – seitsemän poliisipartiota paikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvien temperamenttinen miestähti Shia LeBeouf on joutunut jälleen ongelmiin Hollywoodissa. Hän ajautui viikonloppuna faninsa kanssa baaritappeluun, jota selvittelemään saapui lopulta runsaasti virkavaltaa.

Tyttöystävänsä kanssa liikkeellä ollut miespuolinen fani huomasi idolinsa Mad Bulls Tavern -ravintolassa ja meni pyytämään tätä poseeraamaan yhteiskuvaan. Näyttelijä ei kuitenkaan siihen suostunut, vaan ilmoitti haluavansa olla rauhassa. Myöhemmin fani näki LeBeoufin ravintolan terassilla kun tämä oli poistumassa ravintolasta. Miehen ystävä tervehti Shiaa, joka pyysi tervehtijää pitämään turpansa kiinni.

– Älä välitä, hän on hinttari, fani totesi ystävälleen.

Shia LeBeouf naurahti kommentille ja poistui autolleen. Pian hän kuitenkin palasi takaisin terassille ja hyökkäsi miehen kimppuun. Ravintolan järjestysmies otti näyttelijän kiinni ja samaan aikaan ohi ajanut poliisipartio tuli paikalle. Lopulta ravintolan edustalle saapui yhteensä seitsemän poliisiautoa, kun ensimmäinen partio hälytti apuvoimia. Näyttelijä otettiin kiinni ja vietiin poliisiautoon, mutta häntä ei pidätetty.