Erikoiset ystävät: Leijona ja labradorinnoutaja

Nettivideot · Stara.fi

Koirat ja tiikerit eivät perinteisesti ole toistensa parhaita ystäviä, mutta oikeissa olosuhteissa niidenkin ystävyys on mahdollista. Näin on käynyt Etelä-Afrikassa sijaitsevassa Tshukudu Game Reserve -villieläinpuistossa, jossa naarasleijona Chobi ja labradorinnoutaja Prince ovat olleet lähes koko elämänsä ajan ylimpiä ystäviä.

Tapausta ihmeteltiin ensimmäisen kerran lehdissä jo vuosia sitten, kun tieto erikoisista ystävyksistä tuli julkisuuteen. Tuolloin Chobi oli vielä puistossa elävä orpo leijonanpentu, josta Prince piti hyvää huolta. Nyt asia on jälleen noussut esiin, kun leijona vapautettiin luontoon elämään omillaan. Se ei kuitenkaan odotuksista huolimatta unohtanut parasta ystäväänsä, vaan palaa edelleen aika ajoin tapaamaan koiraa leikkihetkien merkeissä. Nykyisin ystävysten kokoero on jo melkoinen.

Tuoretta videota ystävysten leikkimisestä ei löytynyt, mutta asia selvinnee varsin hyvin muutaman vuoden takaisesta videosta, jossa Chobi ja Prince olivat vielä suurin piirtein saman kokoisia. Prince on muidenkin leijonien ystävä, mikä selviää alla olevasta videosta.