Tältä Katie Holmes näyttää meikittömänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Katie Holmesin ura on viime aikoina ollut lähinnä laskusuunnassa. Tom Cruisen kanssa naimisiin vuonna 2006 mennyt Holmes on keskittynyt viime vuosina näyttelemisen sijaan enemmän perhe-elämään ja pian viisi vuotta täyttävän Suri-tyttärensä kasvattamiseen.

Julkisuudessa usein homssuisena nähty Holmes on jälleen kuvattu varsin epäimartelevassa ulkomuodossa. Tähti ikuistettiin aikaisemmin tällä viikolla Vancouverissa, jossa hän lounasti tytärpuolensa kanssa. Ilman meikkiä liikkeellä ollut Holmes oli pukeutunut nukkaiseen ja ylisuureen villapaitaan sekä tiukkoihin reisitaskuhousuihin.

Katie Holmes muistetaan läpimurtoroolistaan Dawson’s Creek -teinisarjassa. Sittemmin Tom Cruisen kanssa perheen perustanut näyttelijätär on viime aikoina yrittänyt tehdä paluuta näyttelijärintamalle, mutta tähden ura ei meinaa ottaa tuulta alleen.

Taannoin uutisoitiin kuinka Holmesin tähdittämä The Kennedy’s televisiosarja joutui hyllytetyksi. Kyseinen sarja piti olla Holmesin suuri paluu Hollywoodin kärkikastiin, sillä hän näyttelee sarjassa Jackie Kennedyn roolin. Televisiokanava päätti kuitenkin jättää sarjan esittämättä sen huonon käsikirjoituksen vuoksi.