Lindsay Lohan voi palata vankilaan jo tänään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Lindsay Lohan on ollut viime vuosina vakavissa ongelmissa päihderiippuvuutensa kanssa, mutta myös varkaudet ovat aiheuttaneet muille päänvaivaa. Nyt hän saa syytteen varkaudesta ja on vaarassa saada jälleen linnatuomion. Oikeudenkäynti järjestetään Yhdysvalloissa Suomen aikaa tänä iltana.

Kerroimme jo aiemmin tällä viikoilla kuinka Lohania syytettiin koruvarkaudesta. Lohan itse väittää lainanneensa korun. CNN-uutiskanavan mukaan Lohanille luettiin syyte varkaudesta eilen, ja oikeudenkäynti järjestetään tänään. Mikäli oikeus vahvistaa hänet syylliseksi, joutuu Lindsay takaisin vankilaan ainakin puoleksi vuodeksi ehdonalaisen rikkomisesta.

Syytösten tultua julkisuuteen hänen ystävänsä palautti korun kauppaan. Poliisitutkinnassa on kuitenkin vahvistunut, että korun vei suurella todennäköisyydellä Lindsay. Hänet nähdään nimittäin koruliikkeen valvontakameroissa hypistelemässä kyseessä olevaa kaulakorua, ja poliisitutkimuksissa paparazzeilta on sittemmin löytynyt kuvamateriaalia, jossa samainen koru nähdään Lindsayn yllä viikkoa myöhemmin.