Seksiä jo ensitreffeillä? Esitä tämä kysymys niin tiedät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen OK Cupid -deittipalvelun tekemästä tutkimuksesta, jossa palvelu selvitti mitkä seikat tekevät parisuhteesta kestävän, ja mitä uudelta deittikumppanista pitäisi ensitreffeillä vähintään kysyä mikäli toiveissa on pidempi ihmissuhde.

Deittipalvelu tutki samalla myös sitä millaiset deittikumppanit ovat todennäköisimmin valmiita petihommiin jo ensimmäisillä treffeillä. Tulos oli varsin mielenkiintoinen, sillä se liittyi olennaisesti alkoholiin. Molemmissa sukupuolissa nimittäin oluenjuojat olivat merkittävästi yleisemmin valmiita seksiin jo ensitapaamisella.

Kaikista naisista seksiin oli heti valmis noin 40 prosenttia, mutta oluesta pitävistä naisista peräti 70 prosenttia. Miehillä luvut olivat 55 ja 85 prosenttia. Deittipalvelu sai tulokset kysymällä rekisteröitymisen yhteydessä tietoja käyttäjistään, joita on noin 34.000. Tutkimuksen otos oli siis varsin merkittävä. Tutkimuksen mukaan ensitreffeillä kannattaa siis tiedustella ainakin juomasuosikkeja.