Lindsay Lohania uhkaa jopa kolmen vuoden linnatuomio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tammikuussa tuoreimman tuomionsa suorittanut Lindsay Lohan on jälleen matkalla vankilaan, mikäli hänet todetaan syylliseksi parhaillaan käynnissä olevassa oikeudenkäynnissä. Lohania syytetään 2.500 dollarin arvoisen korun varastamisesta.

Moniongelmainen julkkistähti kiisti syyllisyytensä oikeudenkäynnissä, jossa tuomari käytti yllättävän räväkkää kieltä ja muiden muassa totesi ettei Lohan ”ole mikään tähti”. Tuomari määräsi neitokaiselle 40.000 dollarin takuusumman, joten näyttelijä pääsi odottamaan oikeudenkäynnin jatkumista vapaalla jalalla. Nyt Lindsay on kiistänyt syyllisyytensä myös Twitter-blogissaan.

– En koskaan varastaisi, jos ihmiset sitä miettivät. Minua ei kasvatettu valehtelemaan, huijaamaan tai varastamaan. Haluan vain palata kuvauspaikoille ja että minut jätetään rauhaan jotta voin jatkaa työntekoa, Lindsay Lohan kirjoitti.

Radar Online raportoi oikeustalolta, että syyttäjä vaatii Lohanille varkaudesta puolen vuoden vankeustuomiota. Se ei kuitenkaan ole vielä koko totuus, sillä tuomittaessa päälle tulisi myös raju rangaistus ehdonalaisen rikkomisesta, ja julkaisun mukaan neitokainen voisi joutua yhteensä jopa kolmeksi vuodeksi vankilaan. CNN-uutiskanava kertoi eilen, että Lohan yrittää saada sovittua tuomionsa selvitäkseen ilman vankilaan joutumista. Oikeudenkäynti jatkuu 23. helmikuuta.