Bogart Co. -yhtye noteerattiin maailmalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pienetkin suomalaiset bändit ovat viime vuosina oivaltaneet, että näyttävät promokuvat ovat tärkeitä yhtyeen imagon luomisessa ja markkinoinnissa. Stara kertoi viime viikolla ensimmäisenä Suomessa, kuinka UGO-verkkosivusto on listannut viisikymmentä nolointa bändien promokuvaa.

http://www.buzzfeed.com/copyranter/the-most-80s-band-of-the-80s

Listalla on mukana myös kaksi suomalaisyhtyettä. Toinen niistä on Bogart Co., jonka legendaarinen promokuva ”Spandex Beach” päätyi maailman noloimpien bändikuvien joukkoon. Eilen yhtyeen keulahahmo Ressu Redford kommentoi tapausta Korkojen kera -ohjelmassa.

– Toi kuva on kiertänyt viihdyttämässä suomalaisia jo aika kauan. Meidän suihin on laitettu kaikkia juttuja, kuten ”Jollei näillä kledjuilla saa..” ja niin edes päin, Redford totesi monien aiemminkin näkemästä kuvasta.

– Ei tossa ajassa ole meillä sen enempää selittämistä. Me tehtiin omien päiden mukaan kaikkia asioita. Jos me ei oltais tehty, niin tuskin tätäkään puhelua olisi tullut. Muutenkin mun musiikkihistoria voisi olla vähän erilainen, jos sitä olisi ollenkaan, Ressu lisäsi.

Toinen listalla oleva suomalaisyhtye on Hevinkelium, jonka kuvassa bändi nähdään rooliasuissa.