Serena Branson sekosi Grammy-lähetyksessä – ambulanssi paikalle

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Sunnuntai-iltana Los Angelesista lähetettiin musiikkimaailman vuoden kärkitapahtuma, Grammy-gaala, suorana lähetyksenä kymmenillemiljoonille televisiokatsojille. CBS-kanavan lähetyksessä nähtiin illan aikana kuitenkin myös erikoinen välikohtaus.

Kotikatsomoissa nähtiin kuinka ohjelmaa osaltaan juontanut toimittaja Serene Branson sekosi suorassa lähetyksessä. Hän ei yllättäen kyennyt enää löytämään sanoja juontoihinsa ja vaikutti muutenkin puhuvan sekavia. Ohjelman tuottajat epäilivät heti terveydellistä ongelmaa ja soittivat ambulanssimiehistön tarkistamaan toimittajan tilanteen. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Nyt CBS on vahvistanut verkkosivuillaan, että Serene Branson on kunnossa. Ambulanssissa hänen elintoimintonsa olivat normaalit, joten toimittajaa ei kuljetettu sairaalahoitoon. Siitä huolimatta hänet kuljetettiin kotiin lepäämään. Branson on Los Angelesin alueelta säännöllisesti raportoiva toimittaja, joka on keskittynyt politiikkaan.