Tuomari raivostui oikeudessa: ”Valkoihoiset painukaa helvettiin!” – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuomarien odotetaan osaavan käyttäytyä oikeudessa arvonsa mukaisella tavalla. Tässäkin tapauksessa poikkeus vahvistanee aika ajoin säännön, sillä nyt Yhdysvalloissa on taltioitu mielenkiintoinen tunteenpurkaus.

Kuluvan viikon tiistaina Dallasissa olevassa tuomioistuimessa syntyi äänekäs välikohtaus, jonka tiimellyksessä mustaihoinen tuomari John Wiley Price raivostui paikalla olleille valkoihoisille. Tämän seurauksena hän menetti malttinsa ja huusi pöytänsä takaa ”Valkoihoiset painukaa helvettiin!”.

Sanojensa takeeksi tuomari toisti sanomansa vielä useita kertoja ja nimitti erästä valkoista miestä lihavaksi. Purkaus aiheutti luonnollisesti vain enemmän hässäkkää, jota puidaan parhaillaan jo lehdistössä saakka. Katso video tästä tai artikkelin yltä.