YouTube-video toi 10-vuotiaalle levytyssopimuksen Simon Cowellin kanssa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Internetin videopalvelujen kautta viihdemaailman tähdeksi on noussut jo lukuisia lupauksia. Heistä tuorein on kymmenvuotias kanadalainen Heather Russell. YouTube-nettivideo toi nimittäin hänelle levytyssopimuksen maineikkaan Simon Cowellin kanssa.

Heather Russellin vanhemmat kuvasivat ja julkaisivat tyttärensä esiintymisen kotona. Siinä tuleva tähti tekee ikäisekseen uskomattoman voimakkaan ja tunteikkaan esityksen pianon kanssa. Kyseessä oli kaiken lisäksi tytön itse kirjoittama kappale Every Step of the Way. Video sai nopeasti suuren suosion ja se päätyi pian myös levymogulien silmiin.

American Idol, X Factor ja Britain’s Got Talent -ohjelmien tuomari Simon Cowell näki videon ja huomasi heti pikkutytön potentiaalin. Ennen levytyssopimusta pikkutytön videota olivat hehkuttaneet muiden muassa Ashton Kutcher, Demi Moore ja Lady Gagan tuottaja Rob Fusari. Nyt Ellen DeGeneres haluaa tytön vieraakseen ja hänestä ollaan kovaa vauhtia tekemässä seuraavaa nuorta supertähteä. Esikoislevy on parhaillaan työn alla.