Perheenisä hakkasi 8-vuotiaan pojan invalidiksi GTA-pelin takia – loppuelämä vankilassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa kohistaan parhaillaan karmaisevasta tapauksesta, jossa perheenisä Rocky Donadio tuomittiin tyttöystävänsä kahdeksanvuotiaan pojan törkeästä pahoinpitelystä. Traaginen välikohtaus sattui, kun poika oli vahingossa poistanut Donadion Grand Theft Auto -peliprofiilin Xbox-pelikonsolin kovalevyltä.

Kahden lapsen 32-vuotias isä löi ja potki raivonpuuskassaan tyttöystävänsä poikaa vatsaan sillä seurauksella, että pojan sisäelimet saivat pysyviä vaurioita. Asiasta kertoneen Seattle Weekly -lehden mukaan poika vajosi iskujen voimasta viideksi kuukaudeksi koomaan. Hän vammautui pahasti ja joutuu nauttimaan ravintonsa loppuelämänsä ajan letkujen välityksellä. Nyt asiaa on puitu oikeudessa.

Oklahomassa sijaitsevalta tuomioistuimelta kesti vain puoli tuntia todeta Rocky Donadio syylliseksi. Tällä hetkellä miestä odottaa arviolta 75 vuoden vankeustuomio, eli käytännössä hän viettää loppuelämänsä kaltereiden takana. Tuomio julistetaan virallisesti 14. huhtikuuta. Donadio ja pojan äiti väittivät ensin, että poika oli saanut vakavat vammat pudottuaan sängystä.