Gwyneth Paltrow’n timmi bikinivartalo käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Gwyneth Paltrow on viime vuodet keskittynyt enemmän perhe-elämään kuin työntekoon. Brittiläisen Coldplay-yhtyeen keulahahmon Chris Martinin kanssa naimisissa oleva kaunotar ei ole kuitenkaan antanut ulkomuotonsa repsahtaa, sillä näyttelijätär on nykyään hoikkaakin hoikempi.

38-vuotias Paltrow lomaili viime viikonloppuna Karibialla, jossa hän esitteli timmiä bikinivartaloaan. Miehensä ja kahden lapsensa kanssa lomaillut näyttelijätär nautti auringosta rannalla sinisissä bikineissään. Tähden rantalomalle oli myös terveydellinen syy, sillä näyttelijättärellä on todettu luukato, jonka hoidossa auringosta saatava D-vitamiini auttaa.

Paltrow on aikaisemmin paljastanut tekevänsä paljon töitä ulkomuotonsa eteen. Näyttelijätär on kertonut noudattavansa muiden muassa tiukkoja dieettejä pysyäkseen hoikkana. Yksi tähden käyttämistä äärimmäisistä dieeteistä koostuu ainoastaan vaahterasiirappia, cayennepippuria, sitruunamehua ja vettä sisältävästä juomasta. Tähti on lisäksi kertonut syövänsä vain yhden aterian päivässä.