Munamies paljasti syyn levytykseensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Putous-ohjelmasta tutuksi tullut Munamies on hurmannut suomalaisyleisön sydämet herkän sympaattisella ja empaattisella elämänkatsomuksellaan. Lauantaina Munamies esitti ohjelmassa Rajaton-yhtyeen kanssa Pave Maijasen kappaleen Pidä huolta.

Kerroimme eilen, että koskettava kappale on myös ensimmäinen singlelohkaisu Munamiehen toukokuussa julkaistavalta vielä toistaiseksi nimeämättömältä debyyttialbumilta. Nyt Munamies on paljastanut syyn siihen että hän on päättänyt levyttää.

– Tämä on tapa saavuttaa mahdollisimman moni ystävä. Internet on minulle vieras, sillä kirjoittaminen on minulle vaikeaa, mutta kuulin että siellä on paaaaaaljon ystäviä. Minä laulan kaikille jotka ymmärtävät minua. Haluaisin laulaa muillakin kielillä kuin suomeksi. Silloin kaikki voisivat ymmärtää minua, Munamies kertoo.

– Laulan siitä mikä on minulle tosi tärkeätä. Niitä ovat ystävät, luonto ja antamisen ilo. Musiikki merkitsee minulle lämpöä ja ajattelua! Ajattelen asioita joista laulan. Ja jos minulla on kylmä, niin musiikki lämmittää! Varsinkin jos tanssittaa!