Näin Munamies allekirjoitti levytyssopimuksen: ”En osaa kirjoittaa” – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Putous-ohjelmasta tutuksi tullut Munamies on hurmannut suomalaisyleisön sydämet herkän sympaattisella ja empaattisella elämänkatsomuksellaan. Lauantaina Munamies esitti ohjelmassa Rajaton-yhtyeen kanssa Pave Maijasen kappaleen Pidä huolta.

Kappale on ensimmäinen singlelohkaisu Munamiehen toukokuussa julkaistavalta vielä toistaiseksi nimeämättömältä debyyttialbumilta. Nyt Munamies on allekirjoittanut levytyssopimuksen, ja siitä on julkaistu verkossa myös video. Aiemmin tällä viikolla Munamies paljasti miksi juuri hän päätyi levyttämään.

Munamies levytyssopimus

Kuva: Universal Music Finland

– Tämä on tapa saavuttaa mahdollisimman moni ystävä. Internet on minulle vieras, sillä kirjoittaminen on minulle vaikeaa, mutta kuulin että siellä on paaaaaaljon ystäviä. Minä laulan kaikille jotka ymmärtävät minua. Haluaisin laulaa muillakin kielillä kuin suomeksi. Silloin kaikki voisivat ymmärtää minua, Munamies kertoo.

– Laulan siitä mikä on minulle tosi tärkeätä. Niitä ovat ystävät, luonto ja antamisen ilo. Musiikki merkitsee minulle lämpöä ja ajattelua! Ajattelen asioita joista laulan. Ja jos minulla on kylmä, niin musiikki lämmittää! Varsinkin jos tanssittaa!