Lady Gaga esitteli takamustaan faneilleen

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Poptähti Lady Gaga on tunnettu shokeeraavista asuvalinnoistaan. Erittäin vähissä pukeissa viihtyvä tähti kuvasi taannoin dokumenttia Monsterball-kiertueestaan New Yorkin talvessa vain pelkät alusvaatteet päällään.

Poppari jatkaa edelleen samalla linjalla pukeutumisensa suhteen, sillä nyt tähti on kuvattu New Yorkissa vain pelkkä takki ja stringit yllään. Eilen illalla nimikirjoituksia faneilleen jakanut tähti esitteli auliisti takamustaan pyllistelemällä faniensa edessä.

Taannoin Lady Gaga hämmästytti paljastamalla kirjoittavansa musiikkiaan huumeiden vaikutuksen alaisena. Huumeiden vastaiset järjestöt eivät katsoneet paljastusta hyvällä, mutta Lady Gaga itse kertoi haluavansa olla täysin rehellinen sekä itselleen että faneilleen. Popparin uusin albumi Born This Way julkaistaan maailmalla 23. päivä toukokuuta. Albumilta on jo julkaistu samanniminen singlelohkaisu, joka joutui heti suuren plagiaattikohun kohteeksi. Kappaleen väitettiin olevan kopio Madonnan Express Yourself -hitistä.