Vuoden sketsihahmo ratkeaa – äänestystä häiritty

Viihdeuutiset · Stara.fi

MTV3-kavanan suosikkisarja Putous on kerännyt tänä talvena kaikenikäiset huumorinystävät ruudun ääreen lauantai-iltaisin. Viimeinen suora lähetys nähdään tulevana lauantaina 26. helmikuuta kello 19.30 alkaen.

Viimeisen Putous-jakson odotetuimpiin hetkiin kuuluu Vuoden sketsihahmo -kilpailun jännittävä finaali. Vastakkain finaalissa ovat Riku Niemisen esittämä Munamies ja Aku Hirviniemen esittämä Timo Harjakainen.

Äänestys toteutetaan poikkeuksellisesti puhelinäänestyksenä. Aiempien viikkojen Vuoden sketsihahmo -äänestykset on toteutettu ohjelman internetsivuilla nettiäänestyksenä. Äänestyksestä kertyneet tuotot MTV3 lahjoittaa Mannerheimin Lastensuojeluliitolle.

– Vuoden sketsihahmo -kisan nettiäänestyksessä on valitettavasti ilmennyt häirintää, jonka vuoksi emme voi taata täysin aukotonta äänestystulosta. Otamme siksi viimeiseen lähetykseen käyttöön perinteisen puhelinäänestyksen ja lahjoitamme tuotot hyvään tarkoitukseen Mannerheimin Lastensuojeluliitolle, ohjelmajohtaja Jorma Sairanen kertoo.

– Toivomme, ettei tästä koidu Putouksen intohimoisille faneille harmia. Tärkeintähän kuitenkin on, että Marja Tyrnin manttelinperijä vie voiton reilun ja rehellisen äänestyksen päätteeksi.