Rihannalla salasuhde Ryan Phillippeen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Rihanna on ollut vapailla markkinoilla jo viime joulukuusta saakka, ja hänen on viime päivinä huhuttu olleen suhderintamalla varsin villillä päällä. Nuoren laulajakaunottaren väitetään esimerkiksi lähettelevän rohkeita seksiviestejä näyttelijä Colin Farrellille.

Nyt Us Magazine kertoo paljastaneensa Rihannan puuhat toisenkin näyttelijäkomistuksen kanssa. Kyseessä on Reese Witherspoonista taannoin eronnut Ryan Phillippe, jonka kanssa Rihanna on lehden mukaan viihtynyt hyvin joulukuusta saakka. Rihanna on tosin jo aiemminkin kehuhut Phillippeä kuumaksi.

23-vuotias Rihanna ja 36-vuotias Ryan Phillippe nähtiin äskettäin läheisissä tunnelmissa muotitalo Guccin tilaisuudessa Los Angelesissa. Nyt lähde on paljastanut Us Weekly -lehdelle, että tunnelmat olivat läheiset siksi että he olivat viettäneet edellisen yön yhdessä – ja monta yötä ennen sitäkin.