Keshia Knight Pulliam on näyttävä kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositusta The Bill Cosby Show -ohjelmasta aikoinaan lapsitähtenä tunnetuksi tullut Keshia Knight Pulliam on nykyisin 31-vuotias kaunotar. Kiltin pikkutyttö Rudy Huxtablen televisiorooli on jäänyt jo kauas taakse. Nyt Pulliam nähdään mallikuvissa.

Parhaillaan Pulliamilla on tekeillä Kaseem Penn -poikaystävänsä kanssa Keshia and Kaseem -niminen realitysarja, jossa seurataan rikkaan ja kuuluisan entisen lapsitähden ja hänen poikaystävänsä elämää. Ohjelmaa markkinoidakseen neitokainen on nyt poseerannut Rolling Out -lehden kuvissa mallina.

Pari vuotta sitten Keshia Knight Pulliam nousi pitkästä aikaa otsikoihin, kun hän juhli 30-vuotispäiväänsä railakkaasti Las Vegasissa. Tuolloin neitokainen muiden muassa tanssi vähäpukeisena ravintola pöydällä ja kumosi drinkkejä toisensa perään. Synttärisankari sai ystäviltään lahjaksi myös nimellään koristellun massiivisen syntymäpäiväkakun. Mukana myös Keshian poikaystävä, jonka kanssa neitokainen ”sheikkasi bootya” villisti tanssilattialla.

keshia knight pulliam