Idols-Martta: ”En ole katunut päätöstäni”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositussa Idols-ohjelmassa nähtiin tänään yllätyskäänne, kun yksi suuren suosion saaneista kilpailijoista jättäytyi vapaaehtoisesti pois kilpailusta. Staran Chaos Tube -blogitiimi tiedusteli neitokaisen tunnelmia rankan ratkaisun jälkeen.

Kisan keskeyttänyt Idols-Martta Hakala ei ole katunut ratkaisuaan.

– En ole, sillä kyllä mä sen päätökseni ehdin yöllä niin varmaksi miettiä. Tietty harmittaa, ettei se kisa tuntunut itelle hyvältä, koska olishan se ollut kiva tietää kuinka pitkälle rahkeet olis riittäneet, mutta hyvä näin. Mä aion nyt kuitenkin rauhassa yrittää jotain muuta kautta, niin sittenhän sen näkee, Martta kertoi Staran Chaos Tube -blogille.

Idols ja Teatteriviikonloppu olivat kokemuksena joka tapauksessa mieleenpainuvia.

– Sanotaanko, että erittäin opettava.. Ei se ole vitsi, että ennen sitä koettelemusta kannattaisi oikeasti vähän nukkuakin, eikä pelkästään jännittää :D ! Opettavan siitä tekee kaikki ne paineet, jännitys, väsymys jne.. Niitä pitäisi pystyä jotenkin järkevästi käsittelemään, että ajatukset kuitenkin pysyisi koossa. Ja sanomattakin selvää taitaa olla, että kyllähän sieltä myös ikimuistoisen mukavia hetkiä jäi mieleen!

Lue Martan koko haastattelu tästä. Staran saamien tietojen mukaan Martta vastailee fanien kysymyksiin Facebook-sivuillaan tunnin ajan tänään heti Idols-lähetyksen jälkeen.