Nyt puhuu Idolsin keskeyttänyt Martta: ”Sairaan ärsyttävä moka”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään Idols-kilpailussa nähtiin yllättävä juonenkäänne, kun suuren suosion ohjelman aikana saanut Idols-Martta ilmoitti lopettavansa kilpailun kesken. Martta kertoi Staran Chaos Tube -blogitiimille tunnelmia ratkaisunsa jälkeen.

Neitokainen nousi taannoin otsikoihin mokattuaan raskaasti esityksessään. Nyt Martta kertoo uutisoinnin ärsyttäneen häntä, mutta myöntää että virhe oli suuri.

– Tottakai se on ihan sairaan ärsyttävä moka, tollasessa tilanteessa, kun se saattaa ratkasta kokonaan kilpailijan kohtalon. En mä tiiä, on kai niitä sanoja ennenkin unohdeltu, mutta ehkä me sitten Samulin kanssa tosiaan tehtiin historiaa, Martta kertoi Staran Chaos Tube -blogille.

– Tottakai mua ärsyttää kun tosta mun mokasta tuli niin iso juttu, mutta tuskinpa sitä kukaan jää muistelemaan! Mulla on täällä kotosalla nyt rankat biisinteko- ja äänittelyduunailut menossa, saattepas kuulla joku päivä!

Lue Martan koko haastattelu tästä. Staran saamien tietojen mukaan Martta vastailee fanien kysymyksiin Facebook-sivuillaan tunnin ajan tänään heti Idols-lähetyksen jälkeen.