Elefantti harrasti seksiä auton kanssa – matkustajat sisällä ja auto katolleen – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Etelä-Afrikan safareilla turistit pääsevät tutustumaan villiin luontoon lähituntumalta. Aika ajoin reissuilla tulee kuitenkin vääjäämättä kahnauksia eläinten ja ihmisten kanssa. Tällä kertaa irlantilainen John Somers pääsi todistamaan elefantin ja henkilöauton läheisyyttä.

John Somers oli ystävänsä kanssa viettämässä ikimuistoista safaria 66-vuotispäivänsä kunniaksi John Somers Johannesburghin liepeillä sijaitsevassa Pilansberg Game Reserve -puistossa. Siellä he saivat kokea kuinka viisitonnia painava Amarula-niminen elefantti päätti purkaa paineitaan heidän keskikokoiseen henkilöautoonsa. Elefantti yritti ensin työntää autoa sivuun kärsällään, mutta se ei onnistunut. The Sun -lehden mukaan kyseessä oli paritteluhalu. Katso kuvat tästä.

Neuvokas eläin otti toisenlaisen lähestymistavan ja nojasi autoon kyljellään. Suunnitelman muutos auttoi, sillä hetkessä reilun tonnin painoinen auto oli tien sivussa katollaan kuin pikkuauto. John Somers ja hänen ystävänsä olivat tuolloin edelleen auton sisällä henkensä edestä peläten. He selvisivät kuitenkin rytäkästä ruhjeilla ja pintanaarmuilla. Paikalle osunut valokuvaaja Riaan van Wyk ikuisti erikoisen tilanteen.