Epäilyt kasvavat: Charlie Sheenin ura lopullisesti ohi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huumesekoilujensa takia maailman parhaiten palkattu televisiotähti Charlie Sheen on aiheuttanut viime aikoina monille mielipahaa. Muutama päivä sitten hänen törttöilynsä tekivät kymmenistä tv-ammattilaisista työttömiä loppukaudeksi, kun sarja lopetettiin kuluvalta kaudelta.

Sheen on ajautunut harvinaisen rajuihin riitoihin hittisarjan tuotantoyhtiön johdon kanssa, kun näyttelijä on ottanut avukseen myös rasistiset kommentit ja monenlaiset solvaukset. Nyt Hollywoodissa on kasvanut epäilys siitä, että Sheeniä ei tulla enää koskaan näkemään Miehen puolikkaat -sarjan tähtenä. Mikäli niin käy, on huumeriippuvaisella tähdellä vaikea saada jatkossa töitä muistakaan sarjoista. Viihdelehdissä veikataankin nyt, että Sheeniä ei välttämättä tulla enää televisiossa näkemään.

Viime viikolla Sheen ilmoitti Good Morning America -ohjelmalle aikovansa suunnata sarjan kuvauspaikalle maanantaina siitä huolimatta että sarjaa ei enää tällä kaudella tehdä. Ohjelmalle lähetetyssä viestissään hän väitti olevansa täysin kuivilla huumeista ja jatkoi lisäksi tuotantoyhtiön johdon julkista haukkumista. Hän nimitti sarjan luojaa Chuck Lorrea ”luuseriksi” ja ”pelleksi”.