Fanit purskahtivat itkuun – teinipari vahvisti seurustelunsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime yönä Hollywoodin ytimessä juhlittiin vuoden tärkeinta palkintogaalaa, kun Oscar-gaalassa jaettiin palkinnot vuoden parhaille elokuville, elokuvatähdille ja elokuvantekijöille. Illan tiimellyksessä monet Justin Bieberin fanit kuitenkin järkyttyivät kyyneliin.

Laulajatähdet Justin Bieber ja Selena Gomez ovat seurustelleet jo kuukausien ajan, mutta hysteriaa pikkutyttöjen keskuudessa aiheuttaneen Justinin faneista merkittävä osa ei ole suostunut uskomaan suhdetta. Sen sijaan he ovat elättäneet toiveita, että kyse olisi vain ystävyydestä. Eilen he saivat huomata olleensa väärässä.

16-vuotias Justin Bieber ja 18-vuotias Selena Gomez astelivat nimittäin Vanity Fairin maineikkaille Oscar-jatkojen punaiselle matolle ilmiselvänä parina, ja he poseerasivatkin kuvaajille innokkaasti yhdessä. Illan mittaan heidät nähtiin myös suutelemassa. Kun suhde tuli ensimmäisen kerran julki, lähettivät Justinin fanit Selenalle valtavasti vihapostia ja jopa tappouhkauksia. Eilenkin tuhannet fanit purkivat pettymystään erityisesti Twitter-blogissa.