Vapaaehtoisesti luovuttanut Idols-Martta: ”Älkää ymmärtäkö päätöstäni väärin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Idols-tuotantokaudella nähtiin eilen yllättävä käänne, kun yhdeksi ohjelman ennakkosuosikeista nostettu laulajalupaus päätti lopettaa kisan kesken. Nyt hän toivoo ettei ratkaisua ymmärrettäisi väärin.

Staran Chaos Tube -blogitiimi tiedusteli neitokaisen tunnelmia rankan ratkaisun jälkeen ja kertoi eilen myös syyn ratkaisuun. Vapaaehtoisesti Teatteriviikonlopusta kotiin suunnannut Martta Hakala toivoi haastattelussa, että ihmiset eivät ymmärtäisi hänen raskasta päätöstään väärin. Se ei nimittäin tarkoita sitä etteikö musiikki ja laulaminen kiinnostaisi häntä myös jatkossa.

– Tietty semmosia stressaavia syitä oli myös keskenoleva lukio ja viulututkinto.. Vaikka ei ne nyt niitä “ratkaisevia” syitä olleet kuitenkaan. Toivonkin ettei kukaan nyt käsittäis mun lähtöäni niin, että mua ei toi musabisnes kuitenkaan kiinnostaisi, Martta kertoi Staran Chaos Tube -blogille.

Lue Martan koko haastattelu tästä.