Jalkapallotähti ampui työharjoittelijaa kylkeen – poliisi tutkii rikosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen jalkapallotähti Ashley Cole on urheilupiirienkin ulkopuolella tunnettu siitä, että hän oli aiemmin naimisissa laulaja Cheryl Colen kanssa. Unelmaliitto hajosi kuitenkin miehen jäätyä kiinni pettämisestä useiden naisten kanssa.

Nyt Ashley Cole on joutunut poliisikuulusteluihin epäiltynä hänen Chelsea-joukkueensa harjoitusten yhteydessä eilen sunnuntaina tapahtuneesta ampumavälikohtauksesta. 21-vuotias Tom Cowan oli työharjoittelussa, kun hän sai yllättäen kylkeensä voimakkaalla ilmakiväärillä ammutun luodin.

Vaikutus oli raju, sillä nuori mies oli vain puolentoista metrin päässä aseesta. News of the World -lehden tietojen mukaan haava vuotaa edelleen verta ja Cowan joutuu palaamaan sairaalaan. Ase oli laukeamishetkellä Ashley Colen hallussa, joten hän on ainoa epäilty. Hän oli ottanut aseen laatikosta ja ryhtynyt pelleilemään sillä tietämättä että ase oli ladattu.