Justin Bieber halusi Playboy-taloon – sai kutsun itselleen ja isälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu 16-vuotias teinitähti Justin Bieber on tullut tunnetuksi musiikkinsa lisäksi myös hiustyylistään. Äskettäin laulaja kuitenkin luopui tavaramerkikseen muodostuneesta tyylistään monien fanien järkytykseksi. Nyt Justin on saanut mielenkiintoisen kutsun.

Playboy-moguli Hugh Hefner paljasti Piers Morganin keskusteluohjelmassa, että Justin Bieber on pyytänyt kutsua tutustumaan maailmankuuluun Playboy Mansioniin. Hefner paljasti samalla, että 16-vuotias suosikkilaulaja ja hänen isänsä ovat nyt tulossa tutustumaan taloon ja Playboy-malleihin.

Hefner kävi ystävänpäivänä treffeillä tyttöystävänsä kanssa, ja illan elokuvaksi he valitsivat Justinin tuoreen leffan. Hän paljasti olevansa Bieberin fani kuten monet Playboy-malleistakin.

Pari päivää sitten Justin Bieber oli Yhdysvalloissa vieraana suorassa The Talk -televisiolähetyksessä, kun toimittaja Holly Robinson Peete halusi laittaa poptähden päähän ohjelman logolla varustetun lippalakin. Peete onnistui laittamaan lippalakin Bieberin päähän, mutta moinen lähentely ei ollut popparin mieleen.

– Irti! Ei, ei, ei. Älä koske hiuksiini! Justin Bieber huudahti.

Viihdelehdet totesivat Justinin olevan ”pilalle lellitty” teinitähti, mutta tuskin kovin moni aikuinenkaan supertähti antaa koskea hiuksiinsa ilman lupaa. Viime vuonna Justin raivostui toden teolla australialaisessa Sunrise-aamuohjelmassa, kun toimittaja koski häneen.