Povipommi Katie Price piilotteli jättihuulia – epäilyt heräsivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen kohujulkkis Katie Price on ollut viime aikoina paljon julkisuudessa käynnissä olevan riitaisan avioeronsa vuoksi. Tuoreimpien tietojen mukaan eronneen pariskunnan välit eivät olekaan aivan niin tulehtuneet kuin ollaan oletettu, he harrastavat edelleen seksiä.

32-vuotias povipommi Jordan kertoi asiasta itse Evening Standard -lehden haastattelussa ja perusteli valintaansa sillä, että mieluummin hän harrastaa seksiä Alexin kuin jonkun tuntemattoman kanssa. Samalla Katie Price nimitti toista exäänsä Peter Andrea ”pahoilaiseksi”.

Nyt brittilehdissä ihmetellään Katien tuoreimpia paparazzikuvia, sillä hänet kuvattiin Los Angelesissa sijaitsevan rusketusliikkeen edustalla piilottelemassa huuliaan kuvaajilta. Aiemminkin tötöhuuliinsa runsaasti Botoxia hankkineen neitokaisen epäillään taas käyneen ottamassa lisää ruiskeita. Toinen vaihtoehto on, että Katie on jostain syystä loukannut huulensa liikkeessä käydessään.