Lindsay Lohan riisuu itsensä alastomaksi rahasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vakavissa ongelmissa jo vuosien ajan ollut näyttelijä Lindsay Lohan on ollut jo pitkään akuutissa rahapulassa, kun hän on saanut päihdeongelmiensa takia potkut lukuisista elokuvista, eikä uusia projekteja hänelle ole juuri tarjottu.

Nyt Lindsay Lohan on päättänyt helpottaa talousahdinkoaan helpoimmalla mahdollisella tavalla – riisumalla itsensä alastomaksi. Hän on nimittäin tehnyt lähes 2,5 miljoonan euron sopimuksen maineikkaan Terry Richardsonin valokuvakirjassa poseeraamisesta. Kirjan rohkeissa kuvissa moniongelmainen näyttelijä nähdään ennakkotietojen mukaan täysin alastomana niin edestä kuin takaakin, Daily Mirror kertoo.

Tammikuun alussa Lindsay Lohan pääsi vapaaksi oikeuden hänelle määräämästä pakkohoidosta. Sittemmin hänen on epäilty varastaneen 2.500 dollarin arvoisen kaulakorun koruliikkeestä. Tapauksen oikeudenkäynti on parhaillaan vireillä. Syyttäjä vaatii Lohanille varkaudesta puolen vuoden vankeustuomiota. Se ei kuitenkaan ole vielä koko totuus, sillä tuomittaessa päälle tulisi myös raju rangaistus ehdonalaisen rikkomisesta, ja julkaisun mukaan neitokainen voisi joutua yhteensä jopa kolmeksi vuodeksi vankilaan.