Megan Fox ei ollut aivan parhaimmillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvista tuttu kaunotar on ollut viime kuukausina yhä otsikoissa, vaikka toinen kaunotar veikin hänen paikkansa Transformers-elokuvan kolmannessa osassa. Fox on viettänyt runsaasti aikaa aviomiehensä Brian Austin Greenin kanssa lomaillen.

Tällä kertaa Megan Fox nähdään kuitenkin upeiden bikinikuvien sijaan hieman harmaammissa merkeissä, sillä hänet kuvattiin Los Angelesin Studio Cityssä poistumassa Sun Power Natural Organic Cafesta. Kevyillä meikeillä liikkeellä ollut näyttelijätär ei ollut aivan parhaimmillaan, mutta onnistui silti olemaan seksikäs.

24-vuotias Megan Fox oli aiemmin otsikoissa, kun hän paljasti kokeilleensa aikoinaan suhdetta myös toisen naisen kanssa. Tänä syksynä hän viimein vahvisti olevansa biseksuaali. Leffakaunotar kuitenkin lisäsi, ettei hän voisi harrastaa seksiä toisten biseksuaalien naisten kanssa, vaan ainoastaan lesbojen kanssa.

– Ei ole epäilystäkään ettenkö minä olisi biseksuaali, mutta olen myös tekopyhä. En koskaan menisi treffeille biseksuaalin tytön kanssa, koska se tarkoittaisi että hän olisi maannut myös miesten kanssa, ja miehet ovat niin likaisia. En halua harrastaa seksiä naisen kanssa joka on ollut sängyssä miehen kanssa, Megan Fox kertoi Esquire-lehdelle.