Oscar-tähti Natalie Portman voitostaan: ”Tämä on mieletöntä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime yönä jaettiin jälleen viihdemaailman merkittävimmät palkinnot, kun parhaat elokuvat ja niiden tekijät palkittiin Oscar-palkinnoilla Hollywoodissa. Yksi illan merkittävimmistä voittajista oli ennakko-odotusten mukaisesti Natalie Portman.

Ennakkosuosikin viitan harteilleen jo viikkokausia sitten saanut Natalie Portman palkittiin parhaan naispääosan Oscarilla roolisuorituksestaan elokuvassa The Black Swan. Ennen Oscariaan hänet oli palkittu roolistaan myös Golden Globe, Bafta ja Screen Actors Guild -palkinnoilla. Leffakaunotar oli siitä huolimatta erittäin otettu viihdemaailman merkittävimmästä pystistä.

– Kiitos akatemialle, tämä on mieletöntä! Toivon todella sydämestäni, että tämä palkinto antaa minulle mahdollisuuden tehdä töitä kanssaehdokkaitteni kanssa. Minä kunnioitan teitä todella paljon. Olen niin kiitollinen siitä että olen saanut tehdä tätä työtä jota nyt teen. Rakastan teitä niin paljon, Natalie Portman totesi kiitospuheessaan.

Oscar-palkinto tuli Portmanille toisella yrittämällä, sillä hän oli vuonna 2005 ehdolla parhaan sivuosan palkinnon voittajaksi roolistaan elokuvassa Closer. Tuolloin palkinto meni kuitenkin toiselle tähdelle. Suosikkinäyttelijä on ollut kuluneen talven aikana runsaasti otsikoissa uusien elokuvarooliensa ja muiden muassa The Black Swan -elokuvan rohkean roolin merkeissä.