Neil McDermott kiinni seksistä teinitytön kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosi 2010 oli todellinen seksiskandaalien teemavuosi, kun lukuisat viihde- ja urheilutähdet jäivät kiinni pettämisistä, prostituoiduista ja seksisuhteista teini-ikäisiin kaunottariin. Vuoden kohutuin tapaus oli Tiger Woods, mutta se oli vain jäävuoren huippu.

Tuorein seksiskandaali tulee Britanniasta, sillä siellä on paljastunut naimisissa olevan suositun näyttelijän, 30-vuotiaan Neil McDermottin, seksisuhde vasta 16-vuotiaaseen teinityttöön. Chloe Peebles kertoi harrastaneensa seksiä EastEnders-sarjan tähden kanssa hotellihuoneessa. Vasta sen jälkeen mies oli saanut tietää tytön iän ja säikähtänyt toden teolla. Tyttö asuu edelleen kotona vanhempiensa kanssa.

Näyttelijä ja tyttö olivat tavanneet Stocktonissa sijaitsevassa Glam-yökerhossa, joten näyttelijä oletti tytön olevan täysi-ikäinen. Neil McDermott oli tarjonnut tytölle baarissa juomia ja pyytänyt tätä sen jälkeen kanssaan yöksi hotellihuoneeseen. Tytön mukaan he harrastivat seksiä hotellissa yöllä ja uudelleen aamulla. McDermott on ollut neljän vuoden ajan naimisissa Michelle Edwardsin kanssa, ja pariskunta sai kuusi viikkoa sitten Arrabella Betsy -tyttären.