Anne Hathaway sai 750 000 dollaria korujen käytöstä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Anne Hathawayn ura on edelleen noususuunnassa. Äskettäin nainen valittiin Batman-elokuvan uuteen The Dark Knight Rises -nimiseen jatko-osaan kissanaisen rooliin, ja sunnuntaina hän esiintyi kymmenille miljoonille televisiokatsojille Oscar-gaalan juontajana.

Seksikkäimpien julkkisten joukkoon viime vuonna äänestetty Hathaway on yleensä totuttu näkemään julkisuudessa huoliteltuna ja tyylikkäänä, ja hän lunasti odotukset myös gaalassa. Huomiota herättivät myös hänen näyttävät korunsa, joiden pitämisestä hänelle maksettiin väitteiden mukaan 750.000 dollaria.

Us Weekly -lehti kertoo saaneensa tiedon, jonka mukaan Tiffany & Co. maksoi Annelle jättisumman korujensa pitämisestä maailman tärkeimmässä viihdealan tapahtumassa. Lehden mukaan myös Gwyneth Paltrow sai 500.000 dollaria Louis Vuittonin L’Ame du Voyage -korvakorujen pitämisestä. Molempien tähtien edustajat ovat kiistäneet väitteet.

Anne Hathaway nähdään parhaillaan Suomenkin valkokankailla elokuvassa Love and Other Drugs. Nainen on urallaan tähdittänyt pääosia muiden muassa leffoissa Paholainen pukeutuu Pradaan sekä Rachel Getting Married.