Charlie Sheen tyrmistyttää: ”Olen ylpeä huumebileistäni!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Charlie Sheen pitää saada hoitoon. Tätä mieltä ovat jo hänen miljoonat faninsa ja viihdelehdet ympäri maailmaa. Kerroimme aiemmin tänään kuinka hänen tilalleen Miehen puolikkaat -sarjaan on jo valittu uusi tähti ja kuinka hänen tiedottajansa irtisanoutui ylivoimaisen tehtävän edessä.

Charlie Sheen on haukkunut kovin sanoin ohjelman tuotantotiimiä, ja hyvän maun rajat on ylitetty jo kauan sitten. Maailman parhaiten palkattu televisiotähti osaa kuitenkin ylittää itsensä edelleen. Nyt hän on ollut kertomassa tunnelmiaan ABC News -ohjelman haastattelussa. Sheenin ajoi tukalaan tilanteeseen hänen raju huumekierteensä, mutta supertähti ei juhlimistaan kadu.

– Olen ylpeä siitä mitä olen luonut. Miksi en olisi? Paljastan ihmisille taikuutta, jotain sellaista mitä he eivät ilman minua voisi nähdä heidän tylsissä pikku elämissään. Minä annan sen heille, Sheen vastasi kysyttäessä hänen juhlimisestaan.

Sheen vertasi itseään viihdemaailman legendoihin, kuten Sinatraan ja Jaggeriin, ja kertoi olleensa erossa huumeista kuukauden ajan. Hän kuitenkin myönsi käyttäneensä edellisellä kerralla niin paljon huumeita, että sellaisesta ei kenenkään pitäisi selvitä.

– Vedin seitsemän gramman annoksia, koska niin minä juhlin. Minulla on vain yksi vauhti ja yksi vaihde, mene! Minä olen aina huumeissa, ja sen huumeen nimi on Charlie Sheen, näyttelijä lisäsi.